Τρόποι Αποστολής

Με παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα provatapharmacy.gr μπορείτε να παραλάβετε όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Έξοδα αποστολής: Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 35,00 ευρώ ανεξαρτήτως βάρους/όγκου.

Έξοδα αποστολής: Για παραγγελίες μικρότερες των 35,00 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 2,5 ευρώ, ανεξαρτήτως βάρους/όγκου.

Έξοδα αντικαταβολής: 1,8 ευρώ (Με την επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή) ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Αυθημερόν παράδοση: Για παραγγελίες, με αποστολή εντός Αττικής, που καταχωρούνται στον ιστοχώρο μας μέχρι τις 11:00 το πρωί, υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης, με προϋπόθεση πως τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και η παραγγελία έχει προπληρωθεί είτε με κάρτα είτε με κατάθεση, σε έναν από τους διατιθέμενους λογαριασμούς. Συστήνεται να γίνεται τηλεφωνική συνεννόηση πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, για να υπάρχει η βεβαιότητα της επάρκειας των προϊόντων.

Έξοδα Αποστολής για Αυθημερόν Παράδοση: Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 50,00 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ανεξαρτήτως βάρους/όγκου.

Έξοδα Αποστολής για Αυθημερόν Παράδοση: Για παραγγελίες μικρότερες των 50,00 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 5,00 ευρώ, ανεξαρτήτως βάρους/όγκου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται στη διεύθυνση που θα μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας.

Οι αποστολές των δεμάτων πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται Δευτέρα-Παρασκευή, εφόσον η παραγγελία έχει καταχωρηθεί εγκαίρως και υπάρχει διαθεσιμότητα.

 Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με μεταφορική της δικής του επιλογής, θα πρέπει να έχει προηγουμένως ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα. Η επιλογή αυτή δεν ισχύει για την αυθημερόν παράδοση.